ΑΥΤΟΨΙΑ - ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ (08-11-2012) - Alpha.Autopsia-Aima.Kai.Misos.Sto.Zefyri-DVB-T.N.M.SΑΥΤΟΨΙΑ - ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ (08-11-2012) - Alpha.Autopsia-Aima.Kai.Misos.Sto.Zefyri-DVB-T.N.M.S


Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη (2η) σεζόν.
Φέτος, η εκπομπή θα αφήσει πίσω το στούντιο και θα βρεθεί στην καρδιά των προβλημάτων. Ο Αντώνης Σρόιτερ θα ερευνά κάθε εβδομάδα όσα απασχολούν τους πολίτες με την κάμερα της εκπομπής να ακολουθεί, και θα αναζητά τις απαντήσεις από τους υπεύθυνους, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους. Πολιτικοί, εμπειρογνώμονες, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα  καλούνται να κάνουν οι ίδιοι Αυτοψία στα προβλήματα και να απαντούν στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ.
Αυτοψία με ακόμη πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ντοκουμέντα και στοιχεία που θα ρίχνουν φως σε κρυφές πτυχές της επικαιρότητας. 
08-11-2012
http://4.bp.blogspot.com/_7wsQzULWIwo/SwALMl0nnQI/AAAAAAAACLs/Hm8u1Jqo0YY/s400/download-orig.png