*ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ* ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 01-28) - RiK.Moiraia.Feggaria.01-28.DVB-T.CLGrTv


*ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ* ΜΟΙΡΑΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 01-28) - RiK.Moiraia.Feggaria.01-28.DVB-T.CLGrTv


Σύμφωνα με το σενάριο η ιστορία αναφέρεται στη μεγάλη αγάπη που ένωσε τις ζωές του Αλέξανδρου και της Χριστίνας. Η μοίρα όμως στάθηκε σκληρή μαζί τους.
Η λαίλαπα της εισβολής του 1974 τους χώρισε και ο  καθένας προχώρησε μόνος. Η αγάπη τους άντεξε στο χρόνο και την απόσταση. Και η ζωή αποφάσισε να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία μετά από 38 χρόνια.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο της Μάρως Κρανιδιώτου που τιτλοφορείται «Όταν η μοίρα αποφασίζει». Η ιστορία και το όλο έργο προσαρμόστηκε και στηρίχθηκε σε μια ιδέα της Εύης Παπαμιχαήλ και του Κλείτου Κλείτου.

Σενάριο: Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου, Πάνος Σταθόγιαννης.
Επιμέλεια Παραγωγής: Εύη Παπαμιχαήλ, Κλείτος Κλείτου
Σκηνοθεσία: Κλείτος Κλείτου, Σάιμον Φαρμακάς

Πλειάδα βετεράνων και νέων ηθοποιών, από την Κύπρο και την Ελλάδα έχουν επιλεγεί για να παίξουν στη σειρά.

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Καυκαρίδης, Δημήτρης Βερύκιος, Σοφία Καλλή, Μαρία Φιλίππου, Ηλιάνα Κάκουρα, Κώστας Βήχας, Έλενα Χριστοφή, Φίλιππος Σοφιανός, Ντίνος Λύρας, Στέλιος Ανδρονίκου, Χριστίνα Μαρούχου, Ανδρούλα Ηρακλέους, Έλενα Δημητρίου, Λευτέρης Σαλωμίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Γιώργος Παναγιώτου, Ζωή Κυπριανού.

Έκτακτες εμφανίσεις: Ιωάννα Σιαφκάλη, Πάολα Χ’’Λαμπρή, Μυρσίνη Χρυσοχοϊδου.

**************************************************************

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieAwQAK6Mt7m4lC6ZciE8WaR346t2JLkMQP3GItJfBSqMA4FAl6ukaNKm8CMkyOL00NkyCmCbxgNfVMcsl8kAK1X7mepIddchB8XCrXRiJ8s0DRV5ptSqxR9N2wX8trkakDjvjkhGw2SU/s400/download-orig.png