ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ S04E02 - Alpha.Efialths.Sthn.Kouzina.S04E02.DVB-T.N.M.S

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ S04 Alpha.Efialths.Sthn.Kouzina.S04.DVB-T.N.M.S

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ S04E02 - Alpha.Efialths.Sthn.Kouzina.S04E02.DVB-T.N.M.S


Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει για να γίνει & πάλι ο Εφιάλτης στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων.   Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία & το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο 4 μέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα & να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις.
Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο & ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σ' όλους τους τομείς, από το μενού & το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας & τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού. Είναι έτοιμος να φορέσει τη στολή του & να μοιραστεί μερικές από τις πιο πρωτότυπες και πρακτικές συνταγές του.
Θα αποδείξει πως ακόμη και η πιο αδιέξοδη κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί με πολύ σκληρή δουλειά και φαντασία.  Στον δρόμο προς την επιτυχία, ο Έκτορας Μποτρίνι θα συναντήσει διάφορες προκλήσεις: Ιδιότροποι ιδιοκτήτες, αργόσχολοι σεφ και αντιδραστικοί σερβιτόροι, θα πάρουν μία γερή δόση απ' το καυστικό χιούμορ και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να σωθούν!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieAwQAK6Mt7m4lC6ZciE8WaR346t2JLkMQP3GItJfBSqMA4FAl6ukaNKm8CMkyOL00NkyCmCbxgNfVMcsl8kAK1X7mepIddchB8XCrXRiJ8s0DRV5ptSqxR9N2wX8trkakDjvjkhGw2SU/s400/download-orig.png