*ΠΡΕΜΙΕΡΑ* ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ S04E01 - Alpha.Efialths.Sthn.Kouzina.S04E01.DVB-T.N.M.S

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ S04 Alpha.Efialths.Sthn.Kouzina.S04.DVB-T.N.M.S

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ S04E01 - Alpha.Efialths.Sthn.Kouzina.S04E01.DVB-T.N.M.S (Greek Kitchen Nightmares)

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει για να γίνει & πάλι ο Εφιάλτης στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων.   Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία & το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο 4 μέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα & να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις.
Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο & ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σ' όλους τους τομείς, από το μενού & το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας & τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού. Είναι έτοιμος να φορέσει τη στολή του & να μοιραστεί μερικές από τις πιο πρωτότυπες και πρακτικές συνταγές του.
Θα αποδείξει πως ακόμη και η πιο αδιέξοδη κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί με πολύ σκληρή δουλειά και φαντασία.  Στον δρόμο προς την επιτυχία, ο Έκτορας Μποτρίνι θα συναντήσει διάφορες προκλήσεις: Ιδιότροποι ιδιοκτήτες, αργόσχολοι σεφ και αντιδραστικοί σερβιτόροι, θα πάρουν μία γερή δόση απ' το καυστικό χιούμορ και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να σωθούν!

Νέοι, ολοκαίνουργιοι εφιάλτες στην κουζίνα. - Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια


Source: Digital Video Terrestrial Broadcast (DVB-T) / Πηγή: Επίγεια Ψηφιακή Τηλέοραση (Digea)

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ S04E01 - Alpha.Efialths.Sthn.Kouzina.S04E01.DVB-T.N.M.S

Περίληψη σημερινής εκπομπής:
Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 23:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα γνώριμο μέρος στο Αιγάλεω. Αφορμή; Ένα επαγγελματικό διαζύγιο!
Η Ιωάννα και ο Απόστολος, ένα ανδρόγυνο που εργαζόταν μαζί για περισσότερα από 25 χρόνια, αποφάσισε να χωρίσει το εστιατόριό του στα δυο για να σώσει τον γάμο του. Ο Απόστολος είχε ζητήσει στο παρελθόν τη βοήθεια του σεφ, αυτή τη φορά όμως είναι η σειρά της Ιωάννας να καλέσει τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Απόστολος, κρυφοκοιτάζει συνεχώς από τη τζαμαρία που χωρίζει τα δύο εστιατόρια και κάνει συχνές εφόδους στο εστιατόριο της Ιωάννας διώχνοντας τους πελάτες. Η ένταση κορυφώνεται ακόμη περισσότερο όταν αντιλαμβάνεται ότι στο εστιατόριο της συζύγου του συχνάζουν αντρικές παρέες και ξεσπά σε σκηνές ζηλοτυπίας! Ο χαρακτήρας της 57χρονης ιδιοκτήτριας δεν τη βοηθά καθόλου να επιβληθεί, όχι μόνο στον σύζυγό της, αλλά και στο προσωπικό, το οποίο αποτελείται από την αδερφή και την ανιψιά της. Στον αφιλόξενο χώρο του εστιατορίου, ο Έκτορας Μποτρίνι δοκιμάζει άνοστα πιάτα, μαγειρεμένα κυρίως με κατεψυγμένα υλικά. Πέρα όμως από το αδιάφορο μενού και τον Απόστολο, ο σεφ έχει να αντιμετωπίσει και την κόντρα της ιδιοκτήτριας με την αδερφή της που διαφωνούν συνεχώς μέσα στην κουζίνα. Θα καταφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι να οργανώσει τη λειτουργία του εστιατορίου και να μετατρέψει τις άπειρες γυναίκες σε σοβαρούς επαγγελματίες;

Free Single Direct DownLoad Links Below - Κατεβάστε δωρεάν σε μονό λινκ: