BEYBLADE: METAL FUSION (ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-51 ΤΗΣ 1ης ΣΕΖΟΝ) «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»



BEYBLADE: METAL FUSION (ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-51 ΤΗΣ 1ης ΣΕΖΟΝ) «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»

Το κόμικ, που ξετρέλανε τον παιδόκοσμο όπου προβλήθηκε έγινε και παιχνίδι, που αναγκάστηκαν να αγοράσουν όλοι οι γονείς και τώρα σειρά κινουμένων σχεδίων, που θα δώσει στιγμές ηρεμίας στο σπίτι.
Η καναδέζικη εταιρία παραγωγής, φαίνεται ότι έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Η "Nelvana, η εταιρία παραγωγής που έκανε πασίγνωστα, μέσω της μικρής οθόνης, παιδικά που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, όπως: "Τα Αρκουδάκια της Αγάπης”,”Αστυνόμος Σαΐνης”, "Πίπι η Φακιδομύτη”, "Μπαμπάρ” και "Τεν-Τεν”, μεταφέρει το ιαπωνικής καταγωγής κόμικ σε περιπετειώδη σειρά κινουμένων σχεδίων.
Η υπόθεση αφορά σε ένα νεαρό αγόρι και στην προσπάθειά του να σταματήσει μία επικίνδυνη εταιρία, που απειλεί τον κόσμο με καταστροφή.
Ο Γκίνγκα και η σβούρα του, που κρύβει μέσα της τον φοβερό "ΣτορμΠίγασους”, είναι οι μόνοι που μπορούν να εμποδίσουν τα σχέδια της "ΝταρκΝέμπιουλα” και του αδίστακτου αρχηγού της, Ραϊούγκα. Ο Ραϊούγκα είναι ο υπεύθυνος για την κλοπή ενός μυθικού τέρατος, το οποίο τώρα χειρίζεται με τη σβούρα του. Όταν το φοβερό τέρας ανακτήσει όλες τις δυνάμεις που κατείχε στο παρελθόν και φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, τότε δεν θα υπάρχει τίποτε που να μπορεί να σταματήσει τον Ραϊούγκα από το να κατακτήσει τον κόσμο.
Ο Γκίνγκα μαζί με τον μικρό του φίλο Κέντα και την πολύ σημαντική βοήθεια τής μηχανικού Μαντόκα, θα αναλάβει την βαριά αποστολή αποτροπής των σχεδίων τού Ραϊούγκα.




Στη μεγάλη αυτή περιπέτεια θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει σκληρούς εχθρούς, αλλά και θα διδαχθεί τη δύναμη της αληθινής φιλίας. Νέοι "ακόλουθοι” θα του προσφέρουν βοήθεια στην αποστολή του, ενώ παράλληλα θα πάρει τις απαντήσεις και ίσως τη λύτρωση που ψάχνει σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν του.

Η σειρά αυτή  διδάσκει στα παιδιά τη σημασία της αγνής, πραγματικής φιλίας, μέσα από την αέναη μάχη του καλού εναντίον του κακού.

Οι σβούρες αρχίζουν να στροβιλίζονται και η μάχη μόλις ξεκινά!

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη *


Κατηγορία: Κιν. Σχέδια
Έτος: 2009
Διάρκεια: 30 λεπτά



ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

41 "The Serpent's Terror"
42 "The Dragon's Punishment"
43 "The Deck is Stacked"
44 "Entrusted Emotions"
45 "Eagle Counterattacks"
46 "Libra Disappears"
47 "Bonds of Steel"
48 "The Truth About Light and Darkness"
49 "Fierce Battle! Lion VS Dragon"
50 "The Furious Final Battle!"
51 "Blader's Spirit"


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieAwQAK6Mt7m4lC6ZciE8WaR346t2JLkMQP3GItJfBSqMA4FAl6ukaNKm8CMkyOL00NkyCmCbxgNfVMcsl8kAK1X7mepIddchB8XCrXRiJ8s0DRV5ptSqxR9N2wX8trkakDjvjkhGw2SU/s400/download-orig.png