ΦΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΠ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ! (2012) - PHINEAS AND FERB THE BEST LAZY DAY EVER! «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»



ΦΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΠ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ! (2012) - PHINEAS AND FERB THE BEST LAZY DAY EVER! «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:


Στο επεισόδιο ‘Το Καλοκαίρι Είναι Δικό σου!’, ο Φινέας και ο Φερμπ θέλουν να κάνουν τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, το θερινό ηλιοστάσιο, ακόμα μεγαλύτερη! Τα δύο πανέξυπνα αδέρφια αποφασίζουν να ακολουθήσουν τον Ήλιο γύρω από τη Γη και να επιστρέψουν στο σπίτι το ηλιοβασίλεμα. «Αδύνατον!», λέει ο κουφιοκέφαλος Μπιούφορντ, όμως το πολυμήχανο και ατρόμητο δίδυμο ορκίζεται να αποδείξει το αντίθετο. Έτσι ξεκινά ένας συναρπαστικός γύρος του κόσμου, που περιλαμβάνει το Τόκιο, τα Ιμαλάια και το Παρίσι, την ‘Πόλη του Φωτός και της Αγάπης’. Στο μεταξύ, ο Δόκτωρ Ντούφενσμιρτζ έχει πιάσει αιχμάλωτο τον Ταγματάρχη Μονόγραμμο, και μόνο ο Πέρρυ (γνωστός ως Πράκτορας Πι) είναι σε θέση να τον σώσει και να αποτρέψει τα σατανικά σχέδια του Δρα Ντουφ.

Έπειτα, στην ‘Καλύτερη Μέρα Τεμπελιάς!’, η Κάντις παθαίνει πάλι νευρική κρίση, όταν τα αδέλφια της αποφασίζουν να περάσουν μια ανέμελη μέρα, κάνοντας απολύτως τίποτα! Από την άλλη, ο Πέρρυ κάνει άθελά του μια θεαματική αλλαγή εμφάνισης, όταν ο Δρ Ντουφ εφευρίσκει μία συσκευή ασχήμιας. Είτε κυνηγούν τον ήλιο σε μια τρελή πτήση γύρω από την υφήλιο, είτε τεμπελιάζουν κάτω από τον γαλανό ουρανό, ο Φινέας και ο Φερμπ δεν σταματούν ποτέ να καταστρώνουν την πιο ευρηματική -άκρως μυστική- περιπέτεια!


Κατηγορία Ταινίας : ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα: Κ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Γλώσσα : ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Διάρκεια : 65 ΛΕΠΤΑ