ΜΑΡΙΑ, ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (CUIDADO CON EL ANGEL) - Maria.Aggele.Mou.All.Episodes-Completed.Tv.Series-DVB-T.CLGrTv [ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ]

ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ

ΜΑΡΙΑ, ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (CUIDADO CON EL ANGEL) - Maria.Aggele.Mou.All.Episodes.Completed.Tv.Series.DVB-T.CLGrTv [ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ]


Όταν η Μαρία γεννήθηκε, η μητέρα της, πίστευε πως δεν θα ζούσε & αποφάσισε να την εμπιστευθεί σ'έναν ιερέα. Η μικρή μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, απ'όπου στα 15 της το έσκασε & ζούσε στους δρόμους προσπαθώντας να επιβιώσει. Τα χρόνια περνούσαν & μια μέρα η όμορφη κοπέλα δέχεται επίθεση απ'έναν μεθυσμένο. Η εμπειρία αυτή της αφήνει μια βαθιά πληγή & μια άρνηση για τους άντρες.
Η Μαρία βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι μιας φτωχής γυναίκας, της Καντελαρία, που μοχθεί καθημερινά για την επιβίωσή τους. Η Καντελαρία φροντίζει τη Μαρία σαν κόρη της & εκείνη βρίσκει για  1η φορά την αγάπη που της έλειπε.
Για να βοηθήσει αυτή την άγνωστη γυναίκα με τη μεγάλη καρδιά, η Μαρία κάνει τις πιο παράξενες δουλειές. Μια μέρα όμως καταλήγει στο δικαστήριο όπου δικαστής είναι ο ίδιος της ο πατέρας. Κανείς απ'τους 2 δεν φαντάζεται πως τους ενώνει μια σχέση τόσο δυνατή.
Η Μαρία βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του ψυχαναλυτή Χουάν – Μιγκέλ Σαν Ρομάν & εκείνος κανονίζει να μείνει στο σπίτι του. Ο Χουάν – Μιγκέλ είναι χήρος μιας & υποτίθεται ότι έχασε τη γυναίκα του σ'ένα αεροπορικό ατύχημα.
Η Ονέλια, η πεθερά του Χουάν - Μιγκέλ, κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει στη Μαρία ότι είναι ανεπιθύμητη. Για να αποφύγει μια ερωτική σχέση ανάμεσα στους 2 νέους, η Ονέλια στέλνει την κοπέλα να μείνει στο σπίτι του δικαστή Πατρίτσιο Βελάρντε & της γυναίκας του Σεσίλια, δηλαδή στο σπίτι των πραγματικών της γονιών. Στο σπίτι ζει & η Στεφανία, μια πανούργα κοπέλα, η οποία έχει παρουσιαστεί στο ζεύγος Βελάρντε ως η κόρη που'χαν εγκαταλείψει.
Παρά τις αντιξοότητες ο Χουάν – Μιγκέλ & η Μαρία ερωτεύονται & παντρεύονται. Το επόμενο πρωί μετά τον γάμο τους, η Μαρία ανακαλύπτει κάτι τρομερό για το παρελθόν του Χουάν – Μιγκέλ, ένα μυστικό που την αναγκάζει να τον εγκαταλείψει & να αρνηθεί να τον ξαναδεί.
Λίγο αργότερα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος, αλλά αποφασίζει να μην του αναφέρει τίποτα. Μαζί με την Καντελαρία φεύγουν απ'την πόλη & καταλήγουν σ'ένα αγρόκτημα. Ο ιδιοκτήτης του, ο "Ελ Λεοπάρντο" ερωτεύεται τη Μαρία και είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί & να δώσει το όνομά του στο παιδί. Η Μαρία του λέει πως είναι παντρεμένη και πως ενδιαφέρεται για εκείνον μόνο ως φίλη. Ο "Ελ Λεοπάρντο" δεν καταθέτει τα όπλα & σιγά - σιγά αρχίζει να κερδίζει την καρδιά της Μαρίας. Εκπλήσσεται όταν μαθαίνει πως ο σύζυγος της Μαρίας είναι ένας παλιός του συμμαθητής. Οι 2 άντρες θα διεκδικήσουν δυναμικά & με πάθος την αγάπη της Μαρίας...